Veelgestelde vragen

Waar is het van gemaakt?
Alle producten worden gemaakt van een composietmateriaal op waterbasis. Het materiaal is veilig in gebruik en bevat geen oplosmiddelen. Het materiaal zelf is wit van kleur. Met pigmenten kan je het een leuk kleurtje geven!

Hoe maak je jouw producten?
Via Facebook of Instagram kan je filmpjes van mij vinden waarin je ziet hoe ik de producten maak. Wil je het zelf eens proberen? Ik geef ook workshops voor groepen vanaf 4 personen, bij jou thuis of op locatie. 

Is het allemaal handgemaakt?
Ja, alle producten die je ziet op StudioFabrini.nl worden door mij zelf gemaakt! Ik heb een kleine voorraad van producten, maar de meeste bestellingen worden op aanvraag gemaakt. Dus zodra er een bestelling binnenkomt, ga ik aan de slag om het te maken.

Welke kleuren zijn beschikbaar?
Kijk hier voor een overzicht van de beschikbare kleuren. Heb je nog vragen over de beschikbare kleuren of staat jouw favoriete kleur er niet bij? Je kan mij altijd een mail sturen via info@studiofabrini.nl.

Hoe worden de producten verstuurd?
De bestelde producten worden netjes verstuurd in een kartonnen doos. Zowel de doos als het papieren opvulmateriaal is 100% recyclebaar en kunnen dus beide bij het oud papier.

Kunnen de producten in de vaatwasser?
De producten zijn behandeld met een natuurlijke waxcoating waardoor ze waterbestendig zijn, maar niet waterdicht. De producten kunnen dus niet in de vaatwasser.

Breekt het als ik het laat vallen?
Jazeker! Het materiaal is best hard, bijvoorbeeld harder dan aardewerk, maar het kan wel kapot.

Zijn de schaaltjes geschikt om van te eten?
De schaaltjes zijn enkel geschikt voor droog eten, zoals een koekje of chocolade. De natuurlijk wax die ik gebruik op de producten is voedselveilig. 

Er is een vlek op het product gekomen. Hoe maak ik het schoon?
De producten kunnen afgenomen worden met een zachte, vochtige doek met milde zeep. We adviseren hardnekkige vlekken, zoals rode wijn of koffie, direct te verwijderen. Zo voorkom je dat de vlekken in het materiaal trekken en er niet meer uit gaan. Meer schoonmaaktips vind je in dit blog.

Kan ik mijn product retour sturen?
Je kan je bestelde product retour sturen. Meld dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons via info@studiofabrini.nl. Als de producten ongebruikt zijn en in originele staat, mag je ze terugsturen. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag terug. Let op: het terugsturen van de producten is voor eigen rekening.  

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Het is mogelijk om je bestelling af te halen in Alphen aan den Rijn. Geen verzendkosten dus! Laat je gegevens achter in het winkelwagentje en we maken gezamenlijk een afspraak wanneer jij je bestelling kan afhalen.