Over Studio Fabrini

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen bij Studio Fabrini!

Ik ben Pascale van Wijk en ik ben het gezicht achter Studio Fabrini. Ik ben een creatieveling die het liefst met tien projecten gelijktijdig bezig is. In 2022 ben ik als zelfstandige begonnen en heb ik mijn droom waargemaakt, een webshop met mijn eigen creaties!

Bij Studio Fabrini draait het om het creëren van unieke eyecatchers die een blijvende indruk achterlaten in jouw huis. Mijn passie en creativiteit komt tot leven in elk stuk dat ik maak.

Pascale Studio Fabrini profielfoto

Ben je op zoek naar een eyecatcher voor in je huis? Dan zit je hier goed! Ik maak unieke woondecoraties van Jesmonite die jouw interieur opfleuren. Uniek? Ja, ik maak alle woonaccessoires die je op deze webshop ziet zelf, handgemaakt dus. Dat betekent dat er geen één product hetzelfde is. Zodra er een bestelling binnenkomt, ga ik aan de slag om het te maken. Mag ik voor jou iets maken?

Wat mij echt onderscheidt? Elke bestelling wordt door mij met veel zorg en liefde gemaakt. Elk product wordt zorgvuldig gegoten, geschuurd en geseald voor een langere levensduur.

Daarnaast geef ik jou de mogelijkheid om de kleur te kiezen die het beste bij jouw stijl past, en vervolgens ga ik aan de slag om voor jou iets bijzonders te maken.

Naast kwaliteit hecht ik ook veel waarde aan duurzaamheid. Producten worden pas geproduceerd na een bestelling, dus geen grote voorraden = een duurzame productie. Bovendien worden de woonaccessoires gemaakt van een ecologisch materiaal op waterbasis, dat veilig is in gebruik en geen oplosmiddelen bevat. Bij de productie blijft vrijwel geen restmateriaal over, want alles wordt hergebruikt in nieuwe producten. Èn de woonaccessoires er niet alleen mooi uit, ze gaan ook nog eens lang mee!

Als je hulp nodig hebt bij je bestelling of een specifieke kleur wil voor je bestelling, neem gerust contact met me op via info@studiofabrini.nl!

Liefs, 
Pascale