De website is live!

De website is live!

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Pippi Langkous

Voor mij begint het jaar 2023 met dubbel zoveel vuurwerk en champagne, want de website is eindelijk live! 
Wat jaren geleden begon als een droom, een webshop met eigen gemaakte producten, werd halverwege 2022 steeds concreter. Door een reorganisatie bij mijn vorige werkgever kwam ik thuis te zitten, waardoor ik eindelijk de tijd en rust kreeg om een plan te maken.

De afgelopen maanden stonden voor mij in het teken van ideeën uitwerken, producten maken, fotograferen, website ontwerpen ... en veel meer. In deze periode ben ik veel hobbels tegengekomen, dingen die ik echt nog nooit eerder had gedaan. Maar zoals Pippi Langkous zegt: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”! Ik heb veel geleerd afgelopen tijd. Man, wat was het een werk.... maar zo ontzettend leuk om te doen!

En nu is het eindelijk dan zover. De website is live! Hopelijk nemen jullie een kijkje en ik hoor graag jullie reactie.

Liefs, 
Pascale - Studio Fabrini

Terug naar blog