Sieradendoos en kerstboom van Jesmonite

De 5 beste cadeautips

Unieke en duurzame woonaccessoires van Jesmonite

Valentijnsdag, een verjaardag, trouwfeest of gewoon zomaar, het is altijd leuk om je geliefden te verwennen met een cadeau. Denk dan ook eens zeker aan de kleine ondernemer! Voor iedereen die houdt van het inrichten van hun huis met bijzondere en duurzame woonaccessoires, heb ik de perfecte selectie. Mijn duurzame woonaccessoires van milieuvriendelijk Jesmonite zijn niet alleen uniek, maar ook liefdevol met de hand vervaardigd. Het zijn daarmee de ideale cadeautjes! Hier is mijn top 5 van cadeautips:

#1 Kaarsenhouder - Hoe meer kaarsen hoe beter

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau dat zowel sfeervol als duurzaam is, dan is de Jesmonite kaarsenhouder de perfecte keuze. De mogelijkheid om oneindig veel kaarsen te plaatsen maakt het tot een ware blikvanger in elk huis.

#2 Terrazzo Klok - Unieke stijl, duurzame kwaliteit

Voor een cadeau dat niet alleen uniek is, maar ook duurzaam en stijlvol, is de Jesmonite terrazzo klok een ideale keuze. Deze klok is handgemaakt met aandacht voor detail en zal de inrichting van elk huis naar een hoger niveau tillen.

 #3 Sieradendoos - Unieke opbergmogelijkheden

Wie kan nu niet zo'n mooi sieradendoosje gebruiken? Deze handgemaakte accessoire biedt niet alleen unieke opbergmogelijkheden voor sieraden, het staat ook nog eens superleuk!

 #4 Ringhouder - Laat je ring stralen

Voor een klein en charmant cadeau voor een trouwdag, verloving of verlovingsfeest is de Jesmonite ringhouder perfect. Geef een speciale ring een bijzonder plekje. Ook leuk voor een tiener die haar sieraden een leuk plekje wilt geven. 

 #5 Ovale Schaal - Ideaal voor rommelkonten

Ken je iemand die soms wat rommelig is? De ovale schaal is de ideale oplossing. Je creëert een vaste plek voor je sleutels, je bril of je sieraden. Het helpt om georganiseerd te blijven terwijl het huis op een stijlvolle en duurzame manier wordt gedecoreerd. Natuurlijk ook leuk met een mooie kaars of zet er je favoriete beautyproducten.

Als cadeau kan je niet alleen een leuke woonaccessoire geven, maar ook een stukje duurzaamheid en liefde voor handgemaakt vakmanschap. Ik denk graag met je mee over een passend cadeau. Heb je vragen, neem contact met me op via info@studiofabrini.nl.

 

Liefs,

Pascale – Studio Fabrini

Terug naar blog